AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıdaki çiçeği sulamak

Kahve falında saksıdaki çiçeği sulamak

Kahve falında saksıdaki çiçeği sulamak takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, her zaman haklının yanında olacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, nimetin çoğalacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına işaret eder.

Kahve falında saksıdaki çiçeği sulamak gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz ya da iş birlikleriniz diğerinden daha karlı olabilir.

Kahve falında saksıdaki çiçekleri sulamak sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saksıdaki çiçeği sulamak sermayesinin harcandığına değeceğine, ağız tadının kaçacağına inanılır.

Kahve falında saksıda çiçek sulamak ticarette yol katedeceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saksı çiçek sulamak maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında saksı çiçeği sulamak iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saksıları sulamak daima zinde ve genç kalacağına, değer göreceğine delalettir.

Kahve falında saksıyı sulamak bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında saksı sulamak sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir