AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda yılan görmek

Kahve falında saksıda yılan görmek

Kahve falında saksıda yılan görmek zorlukların ve kavgaların biteceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında saksıda yılan gördüyseniz:

  • Maddi veya resmi başlıklı konularda olumlu değişiklikler yapmanıza katkısı olabilecek kişileri etkilemek için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında saksıda yılan görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine delalet eder.

Kahve falında saksıda çiçek satın almak bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına yorulur.

Kahve falında saksıda beyaz çiçek görmek hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine inanılır.

Kahve falında çiçekli saksı görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi saksı görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında saksıda bir sürü çiçek görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saksı çiçek dikmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine rivayet eder.

Kahve falında saksıda çim görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir