AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksı çiçek dikmek

Kahve falında saksı çiçek dikmek

Kahve falında saksı çiçek dikmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine delalettir.

Kahve falında saksı çiçek dikmek gördüyseniz:

  • Paranızı güvenli yerlerde tutmanız, baştan çıkartılmanızı önleyebilir.

Kahve falında saksılara çiçek dikmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında saksı çiçek dikmek bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saksıya çiçek dikmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında saksıda çiçek dikmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına işaret eder.

Kahve falında saksıya dikmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında saksıya çam ağacı dikmek zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine işarettir.

Kahve falında saksıya bitki dikmek işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında saksıya menekşe dikmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir