AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda çim görmek

Kahve falında saksıda çim görmek

Kahve falında saksıda çim görmek çekilen zahmetin çoğalacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, gelecekte yüzünün güleceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıda çim gördüyseniz:

  • En azından onlar tarafından önemsenmediğinizi hissederek bozulabilirsiniz.

Kahve falında saksıda çim görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında çimleri biçmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında çim dikmek yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, aç kalacağına delalet eder.

Kahve falında çim sulamak hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çim yolmak aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında çimlerde oturmak atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine delalettir.

Kahve falında mezara çim ekmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, çok büyük bir acı duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çim saha görmek istenmeyen olaylar yaşanacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir