AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda beyaz çiçek görmek

Kahve falında saksıda beyaz çiçek görmek

Kahve falında saksıda beyaz çiçek görmek sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, insanların afiyet bulacağına, sorunlarını bitireceğine, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saksıda beyaz çiçek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi fikirlerinizi savunma konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında saksıda beyaz çiçek görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıya çiçek dikmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına delalettir.

Kahve falında saksıda kurumuş çiçek görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil saksıda çiçek görmek ticaretinin de hızlanacağına, dertlerinden arınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saksıda çiçek hediye etmek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine inanılır.

Kahve falında saksı çiçeği hediye almak söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saksıda canlı çiçek görmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil saksı çiçekleri görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir