AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda bir sürü çiçek görmek

Kahve falında saksıda bir sürü çiçek görmek

Kahve falında saksıda bir sürü çiçek görmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saksıda bir sürü çiçek gördüyseniz:

  • İstediklerinizi almak istiyorsanız bazı konularda bilgi edinmeniz veya bazı yeteneklerinizi geliştirmeniz gerekebilir.

Kahve falında saksıda bir sürü çiçek görmek büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında saksıyla çiçek almak parasını ve malını kaybedeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil saksıda çiçek görmek kazançlı işlere gireceğine, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine delalettir.

Kahve falında saksılarda çiçekler görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında saksıda kurumuş çiçek görmek ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında saksı çiçeği hediye almak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında çiçek saksı görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine delalettir.

Kahve falında çiçek ve saksı görmek mal kayıpları da yaşayacağına, rakiplerin alt edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir