Kahve falında saksıda çiçek satın almak

Kahve falında saksıda çiçek satın almak hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, itibarının ve makamının artacağına, kişinin şifa bulacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, zafer ve zenginlik getireceğine delalettir.

Kahve falında saksıda çiçek satın almak gördüyseniz:

  • Çok parlak bir öneri veya teklifin diğer olasılıkları gölgelemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında saksıda çiçek satın almak ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına tabir olunur.

Kahve falında saksı çiçeği satın almak hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saksıda çiçek çalmak kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çiçek ve saksı görmek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saksıda toprak ve çiçek görmek çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına inanılır.

Kahve falında saksıdaki çiçekleri sulamak kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında saksıda canlı çiçek görmek eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında yeşil saksı çiçekleri görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir