AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi saksı görmek

Kahve falında mavi saksı görmek

Kahve falında mavi saksı görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, hayatın belli bir düzene oturacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında mavi saksı gördüyseniz:

  • Kişiliğinizde bazı çekişmeler görülebilir.

Kahve falında saksıda mavi çiçek görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saksı mavisi elbise görmek zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına işarettir.

Kahve falında mavi saksı görmek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine alamet eder.

Kahve falında saksıya bitki dikmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine inanılır.

Kahve falında içi toprak dolu saksı görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, huzurlu günlerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında saksıya tohum ekmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında boş çiçek saksısı görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine alamet eder.

Kahve falında saksı kırılması görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir