AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor menekşe toplamak

Kahve falında mor menekşe toplamak

Kahve falında mor menekşe toplamak sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, uygulayacağına, sürekli yerinde sayacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, çok iyi mevkilere geleceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor menekşe toplamak gördüyseniz:

  • Yani siz dikkati çektikçe bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Kahve falında mor menekşe toplamak eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, hayırlı bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor menekşe görmek her konuda şansın yaver gideceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında saksıda mor menekşe görmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor menekşeler görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine yorulur.

Kahve falında mor menekşe çiçeği görmek karlı işler alacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında mor menekşe dikmek kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, yeni yollara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor menekşe ekmek memur ise terfi edeceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında menekşe toplamak büyük emekler vereceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir