AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor menekşe çiçeği görmek

Kahve falında mor menekşe çiçeği görmek

Kahve falında mor menekşe çiçeği görmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, büyük atılımların yapılacağına işaret eder.

Kahve falında mor menekşe çiçeği gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin güvenilirliğini sorgulayarak hatalı bir adım atabilirsiniz.

Kahve falında mor menekşe çiçeği görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor menekşe dikmek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mor menekşe ekmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında mor menekşeler görmek çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında mor menekşe toplamak iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında saksıda mor menekşe görmek fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına işaret eder.

Kahve falında mor menekşe görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına alamet eder.

Kahve falında menekşe çiçek görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, kişinin rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir