AnaSayfa / Genel / Kahve falında menekşe yaprağı görmek

Kahve falında menekşe yaprağı görmek

Kahve falında menekşe yaprağı görmek şansın yüzüne güleceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, büyük sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında menekşe yaprağı gördüyseniz:

  • Zor bir durumu sona erdirmek için dürüst olunması gerekiyor olabilir.

Kahve falında menekşe yaprağı görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında saksıya menekşe dikmek ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına delalettir.

Kahve falında saksıda menekşe görmek düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında mor menekşe toplamak eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında afrika menekşesi görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında menekşe görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında açmış menekşe görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksı menekşe görmek borçların ve dertlerin biteceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir