AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda mavi çiçek görmek

Kahve falında saksıda mavi çiçek görmek

Kahve falında saksıda mavi çiçek görmek kazancınızın artacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksıda mavi çiçek gördüyseniz:

  • Planlarınızı o zaman yürürlüğe koyabilirsiniz.

Kahve falında saksıda mavi çiçek görmek eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saksıda açmış çiçek görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saksıda yeşil çiçek almak borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında saksısız çiçek görmek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, çok eğleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saksı içinde yeşil çiçek görmek işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saksıda çiçek çalmak şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saksıda çiçek satın almak hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıda çiçek sulamak mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir