AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksı içinde yeşil çiçek görmek

Kahve falında saksı içinde yeşil çiçek görmek

Kahve falında saksı içinde yeşil çiçek görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, şifa ve moral bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksı içinde yeşil çiçek gördüyseniz:

  • Olmasını istediğiniz konular varsa, tekrara girse bile ısrarcı olmanız gerekebilir.

Kahve falında saksı içinde yeşil çiçek görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksının içinde çiçek görmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına delalettir.

Kahve falında saksı içinde çiçek görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil saksıda çiçek görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil saksı çiçekleri görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, çok güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında saksıda yeşil çiçek almak bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına yorulur.

Kahve falında yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir