AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda çiçek sulamak

Kahve falında saksıda çiçek sulamak

Kahve falında saksıda çiçek sulamak kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, tövbelerinin kabul olacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine delalettir.

Kahve falında saksıda çiçek sulamak gördüyseniz:

  • Normal şartlarda dikkat etmediğiniz noktaları görmeye başlamanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında saksıda çiçek sulamak dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına delalettir.

Kahve falında saksı çiçek sulamak durulacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında saksıdaki çiçekleri sulamak eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına alamet eder.

Kahve falında saksı çiçeği sulamak çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saksıdaki çiçeği sulamak yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında saksıları sulamak gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saksı sulamak kendisini keşfedeceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saksıyı sulamak zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir