AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda açmış çiçek görmek

Kahve falında saksıda açmış çiçek görmek

Kahve falında saksıda açmış çiçek görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, yaşama dört elle sarılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine işarettir.

Kahve falında saksıda açmış çiçek gördüyseniz:

  • Sabrınızdan kaynaklanan başarı var, ciddi uğraşlar içersinde olabilirsiniz, devam edin.

Kahve falında saksıda açmış çiçek görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında saksıda açan çiçek görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında saksıda çiçek açtığını görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, toparlanacağına tabir olunur.

Kahve falında saksıda çiçek hediye etmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında saksıda çiçek sulamak sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, güzel ameller işleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saksısız çiçek görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıda büyük çiçek görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıda mavi çiçek görmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir