AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda yeşil çiçek almak

Kahve falında saksıda yeşil çiçek almak

Kahve falında saksıda yeşil çiçek almak elinde bulunan paranın boşa gideceğine, inancını bir kenara atacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksıda yeşil çiçek almak gördüyseniz:

  • Sakin kalmakta fayda var.

Kahve falında saksıda yeşil çiçek almak trend olan bir markanın başına geçileceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil saksı çiçeği görmek değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksıda yeşil çiçek görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına inanılır.

Kahve falında saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında saksı içinde yeşil çiçek görmek sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil saksıda çiçek görmek kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil saksı çiçekleri görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, evlerin ayrılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir