AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda canlı çiçek görmek

Kahve falında saksıda canlı çiçek görmek

Kahve falında saksıda canlı çiçek görmek hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saksıda canlı çiçek gördüyseniz:

  • İstikrarsız hareketleriniz veya tahmin edilmesi zor yapınız size bazı bedeller ödetebilir.

Kahve falında saksıda canlı çiçek görmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına inanılır.

Kahve falında saksıdan çiçek koparmak kurulu düzenin yıkılacağına, kişinin kazancının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saksıda rengarenk çiçek görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında çiçek ve saksı görmek ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına işaret eder.

Kahve falında saksıda bir sürü çiçek görmek kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına işaret eder.

Kahve falında saksıda çiçek görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında saksı çiçek görmek hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında saksıda açmış çiçek görmek ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir