AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda büyük çiçek görmek

Kahve falında saksıda büyük çiçek görmek

Kahve falında saksıda büyük çiçek görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saksıda büyük çiçek gördüyseniz:

  • Bazı uğraşlarınız boşa gidebilir.

Kahve falında saksıda büyük çiçek görmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiçek saksısı değiştirmek hayırsız olaylar yaşayacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saksıda yeşil çiçek almak aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında saksıyla çiçek görmek huzur içinde yatacağına, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında boş çiçek saksısı görmek yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saksıdaki çiçekleri sulamak yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saksı çiçek sulamak işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında saksıda mavi çiçek görmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir