AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıyla çiçek almak

Kahve falında saksıyla çiçek almak

Kahve falında saksıyla çiçek almak işine dört elle sarılacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıyla çiçek almak gördüyseniz:

  • Engelleri kaldırmanız size yaklaşmalarını sağlayacak.

Kahve falında saksıda açan çiçek görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına tabir olunur.

Kahve falında saksılı çiçek almak attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saksının içinde çiçek görmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksıya çiçek tohumu ekmek güvenlikli bir siteye taşınılacağına, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine işarettir.

Kahve falında saksılara çiçek ekmek sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında saksı çiçek görmek yetki ve söz sahibi olacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına inanılır.

Kahve falında saksıda bir sürü çiçek görmek daha fazla gelire kavuşacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiçekli saksı görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir