AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda çiçek görmek

Kahve falında saksıda çiçek görmek

Kahve falında saksıda çiçek görmek üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, köşeye sıkıştıracağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına delalettir.

Kahve falında saksıda çiçek gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizin istediğiniz gibi ilerleyeceğine dair ipuçları yüzünü gösterebilir.

Kahve falında saksıda beyaz çiçek görmek aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında saksıda bir sürü çiçek görmek karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil saksıda çiçek görmek sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine tabir olunur.

Kahve falında saksıda çiçek dikmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıdan çiçek çıkarmak başarılarının devam edeceğine, kendisine olan güvenin artacağına rivayet eder.

Kahve falında saksıya çiçek ekmek görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, şansının geri döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saksıda mor çiçek görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, sevginin ve huzurun hâkim olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir