AnaSayfa / Genel / Kahve falında solmuş menekşe görmek

Kahve falında solmuş menekşe görmek

Kahve falında solmuş menekşe görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında solmuş menekşe gördüyseniz:

  • Derhal konuya dahil olmanızda fayda var.

Kahve falında solmuş menekşe görmek büyük başarı kazanacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında mor menekşe ekmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına yorulur.

Kahve falında menekşe ekmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında menekşe çiçeği görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında menekşe görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, bolluk içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında rengarenk menekşe görmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına işaret eder.

Kahve falında menekşe toplamak gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağ menekşesi görmek işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir