AnaSayfa / Genel / Kahve falında menekşe çiçek görmek

Kahve falında menekşe çiçek görmek

Kahve falında menekşe çiçek görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, zor günler geçirileceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında menekşe çiçek gördüyseniz:

  • Rahat bir tutum içine girerseniz çevreniz tarafından daha iyi anlaşılırsınız.

Kahve falında mor menekşe çiçeği görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında menekşe çiçeği görmek yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında menekşe çiçek görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına yorulur.

Kahve falında menekşe ekmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor menekşeler görmek her açıdan farklılıklar olacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine tabir olunur.

Kahve falında saksıda mor menekşe görmek aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında menekşe toplamak geniş bir ev satın alacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına delalettir.

Kahve falında saksıya menekşe dikmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir