AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksılı çiçek görmek

Kahve falında saksılı çiçek görmek

Kahve falında saksılı çiçek görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, istediği başarıya kavuşacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında saksılı çiçek gördüyseniz:

  • Kariyeriniz veya sağlığınızla ilgili konularda önerilere açık olmanız durumunda yararlı bilgiler elde edebilirsiniz.

Kahve falında saksıda kurumuş çiçek görmek başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksılarda çiçekler görmek ününü ülke dışına taşıyacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında saksıya çiçek tohumu ekmek uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına yorulur.

Kahve falında saksıda çiçek çalmak kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıdan çiçek çıkarmak büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saksıda çiçek açtığını görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saksıda çiçek satın almak bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saksı çiçek dikmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir