AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakızla boğulmak

Kahve falında sakızla boğulmak

Kahve falında sakızla boğulmak işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sakızla boğulmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her şeyi şüpheyle karşılayabilirsiniz.

Kahve falında sakız çiğnerken boğulmak tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sakızla boğulmak gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında sakızdan boğulmak yeni mekânlara gireceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında ağaç sakızı yemek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında sakız vermek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında naneli sakız çiğnemek maddi olarak büyüyeceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğnenmiş sakız görmek daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında sakızı çöpe atmak zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir