AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç sakızı yemek

Kahve falında ağaç sakızı yemek

Kahve falında ağaç sakızı yemek maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, doyasıya sefasını süreceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaç sakızı yemek gördüyseniz:

  • Her köşede sizi bekleyen gerçek bir buluş veya fikir olabilir.

Kahve falında ağaç sakızı yemek elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç sakızı görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sakız ağacı görmek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çam sakızı yemek büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, eşlerin ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin ağzından sakız almak maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında kenger sakızı görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında birinin sakız verdiğini görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının sakız çiğnediğini görmek tövbelerinin karşılık bulacağına, büyük bir üne sahip olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir