AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakızı çöpe atmak

Kahve falında sakızı çöpe atmak

Kahve falında sakızı çöpe atmak onlarla doyasıya vakit geçireceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, kendisini geliştireceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, kırılan kalplerin barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakızı çöpe atmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı göstermeniz insanları size yardıma çekebilir.

Kahve falında sakızı çöpe atmak fakirlerin zenginleşeceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sakızı çiğneyip atmak sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında ağızdan sakız atmak geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sakız atmak iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında sakızı atmak kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kediyi çöpe atmak kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında yumurtayı çöpe atmak kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında yatağı çöpe atmak alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir