AnaSayfa / Genel / Kahve falında naneli sakız çiğnemek

Kahve falında naneli sakız çiğnemek

Kahve falında naneli sakız çiğnemek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sorunlu bir döneme girileceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında naneli sakız çiğnemek gördüyseniz:

  • Farkında olun veya olmayın son zamanlarda biraz zayıf düştünüz.

Kahve falında naneli sakız çiğnemek iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında ağızda sakız çiğnemek daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında damla sakızı çiğnemek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında namaz kılarken sakız çiğnemek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, hayıflanacağına alamet eder.

Kahve falında ağız dolusu sakız çiğnemek ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında çilekli sakız çiğnemek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu sakız çiğnemek zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çam sakızı çiğnemek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir