AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakız vermek

Kahve falında sakız vermek

Kahve falında sakız vermek haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, itibar kazanacağına, doyasıya sefasını süreceğine delalettir.

Kahve falında sakız vermek gördüyseniz:

  • Ev hayatınıza veya aile ilişkilerinize zarar verebilecek şeylerden kaçının.

Kahve falında sakız satmak yol alacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çam sakızı toplamak iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir paket sakız görmek bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine inanılır.

Kahve falında oruçlu sakız çiğnemek sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakız aldığını görmek yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına tabir olunur.

Kahve falında sakız sündürmek işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına yorulur.

Kahve falında naneli sakız çiğnemek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında ağaç sakızı görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir