AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakızı tükürmek

Kahve falında sakızı tükürmek

Kahve falında sakızı tükürmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakızı tükürmek gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda gardınızı düşüren durumlar olabilir.

Kahve falında sakız tükürmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında sakızı tükürmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken sakız çiğnediğini görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, hasret içinde kalacağına yorulur.

Kahve falında çürük sakız görmek bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalettir.

Kahve falında sakız çiğnendiğini görmek geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında çilekli sakız görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç sakızı yemek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, ticarete adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sakız verdiğini görmek iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir