AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sakız verdiğini görmek

Kahve falında birinin sakız verdiğini görmek

Kahve falında birinin sakız verdiğini görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, işini en iyi şekilde yapacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sakız verdiğini gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendiren bazı konular hız kazanabilir veya ilgilenilmesi gereken işler ya da konular söz konusu olabilir.

Kahve falında birine sakız verdiğini görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında sakız verdiğini görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında birinin sakız verdiğini görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine işarettir.

Kahve falında şeker sakız görmek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine inanılır.

Kahve falında çam sakızı yemek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, işlerinin iyi gideceğine yorulur.

Kahve falında naneli sakız görmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından sakız çekmek hastalığını yenmeyi başaracağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz sakız görmek şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, zor zamanların sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir