AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi çöpe atmak

Kahve falında kediyi çöpe atmak

Kahve falında kediyi çöpe atmak aralarındaki problemlerin çözüleceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kediyi çöpe atmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size canı gönülden yardım etmek istiyor olabilirler.

Kahve falında kediyi çöpe atmak rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına alamet eder.

Kahve falında ekmeği çöpe atmak çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, geçecek güzel bir ömre işaret eder.

Kahve falında çöpe atmak rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, canın sıkılacağına delalettir.

Kahve falında fareyi çöpe atmak eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıymayı çöpe atmak günlerini bunun için harcayacağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çöpe et atmak eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına işaret eder.

Kahve falında çöp elbise atmak yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında altını çöpe atmak üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir