AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurtayı çöpe atmak

Kahve falında yumurtayı çöpe atmak

Kahve falında yumurtayı çöpe atmak sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yumurtayı çöpe atmak gördüyseniz:

  • Farklı yaşam tarzları, farklı kültürler veya felsefeler ilginizi çekebilir.

Kahve falında yumurtayı çöpe atmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeği çöpe atmak eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balkondan çöp atmak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski ayakkabıları çöpe atmak rahatının ve sağlığının bozulacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tencereyi çöpe atmak iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, dedikoduya tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı çöpe atmak kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına işarettir.

Kahve falında tuvalete çöp atmak tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına delalet eder.

Kahve falında çöpte et atmak yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir