AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakızı atmak

Kahve falında sakızı atmak

Kahve falında sakızı atmak yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, günü birlik tatillere çıkacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında sakızı atmak gördüyseniz:

  • Fikir farklılıkları iş hayatınızda tartışmaları körüklüyor.

Kahve falında ağızdan sakız atmak yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sakızı çiğneyip atmak moralinin yükseleceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sakız atmak kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, hevesinin kursağında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakızı atmak sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, sadece kendisini düşüneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sakızı çöpe atmak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakız çiğnerken boğulmak çok başarılı olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında damla sakızı görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakız tükürmek cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir