AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakıza basmak

Kahve falında sakıza basmak

Kahve falında sakıza basmak daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, kendini çok iyi hissedeceğine, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, tazeleneceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sakıza basmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neşeli bir şekilde tüm sıkıntılarını size anlatıp, ardından düzeltmeniz için çevrenizde dolaşmaya başlayabilirler.

Kahve falında sakıza basmak illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında ağızda sakız çiğnemek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sakızı tükürmek moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, ruhuna hayrat yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakız yuttuğunu görmek masa başı bir işe gireceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına alamet eder.

Kahve falında bakkaldan sakız almak başarılarının ve zaferlerinin artacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına delalettir.

Kahve falında sakız çiğnerken boğulmak sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakızlı muhallebi görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oruçlu iken sakız çiğnemek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir