AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakkaldan sakız almak

Kahve falında bakkaldan sakız almak

Kahve falında bakkaldan sakız almak yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında bakkaldan sakız almak gördüyseniz:

  • İmajınızı zedeleyebilecek hareketlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında çilekli sakız çiğnemek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına alamet eder.

Kahve falında sakız sündürmek bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şekerli sakız görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine delalettir.

Kahve falında naneli sakız görmek mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına işaret eder.

Kahve falında kara sakız görmek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ağızdan sakız atmak stresini atacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına delalet eder.

Kahve falında sakız ağacı görmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakız çiğneyen birini görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir