AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakızlı muhallebi görmek

Kahve falında sakızlı muhallebi görmek

Kahve falında sakızlı muhallebi görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, yeni mekânlara gireceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine inanılır.

Kahve falında sakızlı muhallebi gördüyseniz:

  • Size gökyüzünü vaat eden kişilerle karşılaşırsanız, asıl duygularınızı gizlemeniz fayda var.

Kahve falında sakızlı muhallebi görmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında muhallebi yediğini görmek strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz muhallebi görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, bir anda yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında muhallebi yapmak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına delalettir.

Kahve falında muhallebi yemek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, endişelerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su muhallebisi görmek çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına delalettir.

Kahve falında oruçlu iken sakız çiğnemek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında dişine sakız yapışmak kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, faturalarını ödeyemez olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir