AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakız yuttuğunu görmek

Kahve falında sakız yuttuğunu görmek

Kahve falında sakız yuttuğunu görmek kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, gönlündeki gibi sevileceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına yorulur.

Kahve falında sakız yuttuğunu gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızın karşılığını alabileceksiniz.

Kahve falında sakızı çiğneyip atmak sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında ağızda sakız görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sakız yuttuğunu görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, çok büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakız ağacı görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında damla sakızı görmek malın bereketinin artmasına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi sakız görmek büyük ve güzel işler yapacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine işaret eder.

Kahve falında şeker sakız görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında sakıza basmak başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir