AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi sakız görmek

Kahve falında mavi sakız görmek

Kahve falında mavi sakız görmek maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına tabir olunur.

Kahve falında mavi sakız gördüyseniz:

  • Evinizde konforu arttıran veya stresi azaltan değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında mavi sakız görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine alamet eder.

Kahve falında birinin ağzından sakız almak insanların güvenini kazanacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir paket sakız görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sakız ağacı görmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına alamet eder.

Kahve falında naneli sakız çiğnemek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına tabir olunur.

Kahve falında kenger sakızı görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına delalet eder.

Kahve falında sakızı atmak dertlerin yükünden kurtulacağına, kafasını toparlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakız çiğnerken boğulmak müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir