AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara sakız görmek

Kahve falında kara sakız görmek

Kahve falında kara sakız görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, tüm fırsatları değerlendireceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında kara sakız gördüyseniz:

  • Fırsatlar söz konusu olabilir, duygusal konular net düşünmenizi zorlaştırıyor.

Kahve falında kara sakız görmek evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına delalettir.

Kahve falında sakız çıkarmak fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına işaret eder.

Kahve falında sakız patlatmak çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına yorulur.

Kahve falında sakız yutmak eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına yorulur.

Kahve falında damla sakızı çiğnemek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sakızlı muhallebi görmek rahat bir hayata sahip olacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine işarettir.

Kahve falında ağaç sakızı yemek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin ağzından sakız almak böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir