AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakız şişirmek

Kahve falında sakız şişirmek

Kahve falında sakız şişirmek yaşam standartlarının da yükseleceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, müjdeli haberler alınacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına işaret eder.

Kahve falında sakız şişirmek gördüyseniz:

  • Stresli bir konuya işaret eden tartışmalar sonunda tatlıya bağlanabilir.

Kahve falında sakız şişirmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına inanılır.

Kahve falında ölüden sakız almak yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına işarettir.

Kahve falında sakızı tükürmek sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında tatlı sakız görmek güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında şeker sakız görmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından sakız çıkarmak çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi sakız görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sakız yuttuğunu görmek planlarının gerçekleşeceğine, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir