AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur yağdğnı görmek

Kahve falında yağmur yağdğnı görmek

Kahve falında yağmur yağdğnı görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, büyük zararlara uğrayacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmur yağdğnı gördüyseniz:

  • Değişiklik veya bazı konularda yapılacak değişiklikler size iyi gelebilir.

Kahve falında şiddetli yağmur yağdığını görmek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne yağmur yağdığını görmek kendi çok iyi hissedeceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında önce yağmur sonra kar yağdığını görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok yağmur yağdığını görmek öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yağmurun üzerine yağdığını görmek sağlıklı bir kişi olmaya, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içine yağmur yağmak iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine yorulur.

Kahve falında yağmur ve kar yağdığını görmek parasının azalacağına, gülen yüzünün de solacağına işarettir.

Kahve falında yağmur ve dolu yağdığını görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir