AnaSayfa / Genel / Kahve falında şakır şakır yağmur görmek

Kahve falında şakır şakır yağmur görmek

Kahve falında şakır şakır yağmur görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, yüzünün de güleceğine, geçim derdinden kurtulacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine delalettir.

Kahve falında şakır şakır yağmur gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun insanlarla görüşüp veya pazarlık ettiğiniz durumlarda istekliliğinizi belli etmemeniz, kendinizi ağırdan satmanız gerekiyor.

Kahve falında şakır şakır yağmur görmek zenginliğini kaybedeceğine, fikirlerinin can bulacağına alamet eder.

Kahve falında şakır şakır yağmur yağdığını görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yağmurda sele kapılmak atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asit yağmuru görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, muradına eremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çamur yağmuru görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmurdan ıslanmak şansın önünün kesileceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine delalet eder.

Kahve falında yağmurda boğulmak yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında düğünde yağmur yağdığını görmek sürekli dua alarak yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir