AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine yağmur yağdığını görmek

Kahve falında üzerine yağmur yağdığını görmek

Kahve falında üzerine yağmur yağdığını görmek onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, malının artmasına, bereketlenmesine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında üzerine yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri ya da haberleri saklamakla veya başkalarının işlerine karışmakla suçlanabilirsiniz.

Kahve falında yoğun yağmur yağdığını görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, rakiplerini yeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta yağmur yağdığını görmek sevinç ve sürura, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmurun yağdığını görmek onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine delalet eder.

Kahve falında çok fazla yağmur yağdığını görmek etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, zorluklarla boğuşulacağına delalettir.

Kahve falında önce yağmur sonra kar yağdığını görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin üzerine yağmur yağdığını görmek fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, projenin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında bol yağmur yağdığını görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine alamet eder.

Kahve falında çok yağmur yağdığını görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir