AnaSayfa / Genel / Kahve falında dışarıda yağmur yağdığını görmek

Kahve falında dışarıda yağmur yağdığını görmek

Kahve falında dışarıda yağmur yağdığını görmek onlara çok bağlı olacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, aksiliklerin başgöstereceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında dışarıda yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ilişkinizde uzlaşmak için sizden vermekten hoşlanmayacağınız ödünler bekleyebilirler.

Kahve falında dışarıda yağmur yağdığını görmek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında evin içine yağmur yağmak aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında mezarlıkta yağmur yağdığını görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına delalet eder.

Kahve falında birinin üzerine yağmur yağdığını görmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, başarılı bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında gece yağmur yağdığını görmek sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında denizin üstüne yağmur yağdığını görmek insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmurla karışık kar yağdığını görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında üstüne yağmur yağdığını görmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir