AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurun yağdığını görmek

Kahve falında yağmurun yağdığını görmek

Kahve falında yağmurun yağdığını görmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, son model arabaya sahip olacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmurun yağdığını gördüyseniz:

  • Sezgileriniz ne diyorsa o şekilde ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında yağmurdan sonra kar yağdığını görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına tabir olunur.

Kahve falında yağmur ve karın yağdığını görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına yorulur.

Kahve falında kar ve yağmurun yağdığını görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yağmurla karışık kar yağdığını görmek fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında bol yağmur yağdığını görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinin içine yağmur yağdığını görmek rahat bir dönem yaşanacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında cama yağmur yağdığını görmek anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına yorulur.

Kahve falında düğünde yağmur yağdığını görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir