AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur yağmuru görmek

Kahve falında çamur yağmuru görmek

Kahve falında çamur yağmuru görmek kısmetlerinin açılacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında çamur yağmuru gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun etme eğiliminiz kendi ihtiyaç veya isteklerinizi ihmal etmenize neden oluyor.

Kahve falında yağmurda çamurda yürümek herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına işaret eder.

Kahve falında yağmur ve çamur görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamurlu yağmur görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, hayırlı kararlar alacağına delalettir.

Kahve falında çamurlu yağmur suyu görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına delalettir.

Kahve falında çamur ve yağmur görmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, rahat bir hayatı olacağına alamet eder.

Kahve falında çamurlu yağmur yağdığını görmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında yağmur sonrası çamur görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmur çamur görmek mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir