AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurda sele kapılmak

Kahve falında yağmurda sele kapılmak

Kahve falında yağmurda sele kapılmak kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yağmurda sele kapılmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda geliştirdikleri yargıların ya da fikirlerinin yanlışlığını görmemekte veya kabullenmemekte ısrarcı olabilir.

Kahve falında yağmurda sele kapılmak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında evinin sele kapıldığını görmek yeni bir hayata adım atılacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sele kapıldığını görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, bir fitne çıkarmaya işaret etmektedir.

Kahve falında birinin sele kapıldığını görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, rahat yüzü göreceğine rivayet eder.

Kahve falında sele kapılmak dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının sele kapıldığını görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında arabanın sele kapıldığını görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının sele kapıldığını görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir