AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurda boğulmak

Kahve falında yağmurda boğulmak

Kahve falında yağmurda boğulmak başarılarının bir ömür süreceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmurda boğulmak gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız ya da uzun zamandır görmediğiniz kişilerle iletişime geçebilirsiniz.

Kahve falında yağmur suyunda boğulmak kazancın sürekli artacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine delalet eder.

Kahve falında yağmurda boğulmak çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına delalet eder.

Kahve falında yağmurda yolculuk yapmak onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmur damlası görmek ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında dolu ve yağmur yağdığını görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, makam edineceğine alamet eder.

Kahve falında yağmur altında oturmak kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurda araba kullanmak dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, istediği arabaya bineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurdan sel olduğunu görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir