AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurdan ıslanmak

Kahve falında yağmurdan ıslanmak

Kahve falında yağmurdan ıslanmak ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurdan ıslanmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerden, sizde nefret uyandıracak davranışlar gelebilir.

Kahve falında eşinin yağmurda ıslandığını görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine delalet eder.

Kahve falında yağmurda ıslanmak koşmak zaman içinde daha güzel günler göreceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine delalet eder.

Kahve falında eşiyle yağmurda ıslanmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle yağmurda ıslanmak evdeki birinin yolculuk yapacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurun altında ıslanmak hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yağmurda ıslanmak ve dua etmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmura ıslanmak okul gibi hayratlar yaptırılacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gece yağmurda ıslanmak yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir