AnaSayfa / Genel / Kahve falında asit yağmuru görmek

Kahve falında asit yağmuru görmek

Kahve falında asit yağmuru görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, alışveriş yapacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında asit yağmuru gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kararlar söz konusu olabilir.

Kahve falında asit yağmuru görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asit içmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, ilişkiye huzurun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asitle yanmak aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine işarettir.

Kahve falında asitten yanmak hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asit görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında asitli içecek görmek yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında asitli içecek içmek bütün sıkıntılardan kurtulmaya, yokluk içine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asit döküldüğünü görmek şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, yatırımlarının kar getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir